STAJYER AVUKATLAR TANIŞMA TOPLANTISI VE STAJYER AVUKAT TEMSİLCİ SEÇİMİ YAPILDI

23.12.2022 - 2162
STAJYER AVUKATLAR TANIŞMA TOPLANTISI VE STAJYER AVUKAT TEMSİLCİ SEÇİMİ YAPILDI

2022-2023 yılı Stajyer Avukatlarıyla tanışma ve temsilci seçimi toplantısı 23 Aralık 2022 tarihinde İzmit Belediyesi Dernekler Yerleşkesinde yapıldı. Toplantıya Kocaeli Barosu Başkanı Av. Mehmet GÜL, yönetim kurulu üyeleri, staj eğitim kurulu üyeleri ve stajyer avukatlar katıldılar. Kocaeli Barosu Başkanı Av. Mehmet GÜL yapmış olduğu açılış konuşmasında Baro hakkında,önümüzdeki dönemde başlanacak staj eğitim ders programı ve Avukatlık mesleği ile ilgili bilgiler verdi. Staj Eğitim Kurulu Koordinatörü Av. Fırat KIRIMCI, Staj Eğitim Kurulu Başkanı  Av. Şener ÇALIK ve Genç Avukatlar Meclisi Başkanı Av. Resul ULUDAĞ’ ın  konuşmalarından sonra Stajyer Avukat temsilci seçimine geçildi. Yapılan seçim sonucunda Stj.Av.Canan DEMİR başkan, Stj.Av.Ceyda SULUOĞLU ve Stj. Av. Hakan YILDIZ' da temsilci yardımcısı seçildiler.