MESLEKTAŞIMIZ AV.ERSİN ARSLAN' IN VEFATINA SEBEP OLAN SANIĞIN YARGILANMASINA BAŞLANDI

09.11.2021 - 1656

Meslektaşımız Av. Ersin ARSLAN'a görevi başındayken  silahlı saldırı düzenleyerek meslektaşımızın vefat etmesine sebep olan sanığın yargılamasına Gebze 1. Ağır Ceza Mahkemesin'de başlandı. Duruşmaya , Kocaeli Barosu Başkanı Av.Bahar Gültekin Candemir, TBB Yönetim Kurulu Üyesi Av.Filiz Saraç, Nevşehir Barosu Başkanı Av.Murat Boz, Sakarya Barosu Başkanı Av.İlknur Ediz Yıldız, Giresun Barosu Başkanı Av.Soner Karademir, Samsun Barosu Başkanı Av.Pınar Yıldıran, Tekirdağ Barosu Başkanı Av.Sedat Tekneci, Kırklareli Barosu Başkanı Av.Turgay Hınıs, Yalova Barosu Başkanı Av.Fedai Doğruyol, Bursa Barosu Başkanı Av.Gürkan Altun, Balıkesir Barosu Başkanı Av.Erol Kayabay, Trabzon Barosu Başkanı Av.Sibel Suiçmez, Ankara Barosu Başkanı Av.Erinç Sağkan, İstanbul Barosu Başkanı Av.Mehmet Durakoğlu ve Baro temsilcileri meslektaşlar tarafından  katılım sağlandı. Mahkeme heyeti tarafından Türkiye Barolar Birliği, Kocaeli Barosu Başkanlığı ve İstanbul Barosu Başkanlığının davaya  katılmasına  karar verildi. Tutuklu sanığın tutukluluk halinin devamına karar verilirken duruşma 22/11/2021 tarihine ertelendi.