MAZBATA VE PLAKET TÖRENİ YAPILDI

19.10.2022 - 1813
MAZBATA VE PLAKET TÖRENİ YAPILDI

15 – 16 Ekim 2022 tarihlerinde  gerçekleşen Kocaeli Barosu 37. Olağan Genel Kurul' u sonucunda Baro Başkanlığına seçilen Av. Mehmet GÜL ile Baro Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu, Denetleme Kurulu Üyelerimiz ve Türkiye Barolar Birliği Delegelerimiz mazbatalarını aldılar.

Mazbatalarını 19 Ekim 2022 Çarşamba günü Kocaeli Adalet Komisyonu Başkanı Muhiddin PAÇA’ dan alan meslektaşlarımız görevlerine başladılar.

Mazbata Töreni sonrası, Kocaeli Barosu Av. Umut Gümüş Eğitim Salonu’ nda gerçekleşen törenle  geçtiğimiz dönem Baro Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu, Denetleme Kurulu, TBB Delegesi ve İlçe Temsilcisi  olarak görev yapan meslektaşlarımıza Baromuza ve avukatlık mesleğine hizmetleri nedeniyle teşekkür plaketi verildi.