KOCAELİ BAROSU’NUN MALİKİ BULUNDUĞU 41 AV 819 PLAKALI ARACIN İHALE İLE SATIŞININ GERÇEKLEŞMESİ İÇİN HAZIRLANAN ŞARTNAME VE İLAN TUTANAĞI

21.08.2024 - 789

ARAÇ BİLGİLERİ                                              :İhaleye konu araç, Skoda marka, Superb Elegance model, 1.6 TDİ motor, otomatik vites olup, trafiğe 2013 yılında çıkmıştır.

ARACIN TANITICI BİLGİLER                            :Araç hakkında güncel eksper raporu ilan ekinde sunulmuştur.

İHALE TARİHİ                                                   :Araç satış ihalesi 21.08.2024 tarihi saat 12:00 başlayıp, 28.08.2024 tarihi saat 12:00’da son bulacaktır.

İHALENİN NİTELİĞİ                                         :Araç satış ihalesi kapalı ihale niteliğinde olup; teklifler kapalı zarf içinde sunulacaktır.

TEKLİF ZARFININ İÇİNDE BULUNACAKLAR :Teklif belgesi, gerçek kişi ise nüfus cüzdan fotokopisi, adli sicil kaydı, tüzel kişi ise vergi levhası, imza sirkülesi

TEKLİF ALT SINIRI                                           :Araç satış ihalesi alt teklifi 700.000,00TL. olup; alım satım ile ilgili tüm masraflar ihale alıcısına aittir.

NOT     :Yukarıda şartları belirtilen teklifinizi, yine yukarıda belirtilen tarihler arasında Kocaeli Barosu İdari Binasında( Kozluk Mah. Ruşen Hakkı Cad. No:12 İzmit/Kocaeli) baro müdürüne teslim edilmesi bilgilerinize sunulur.

KOCAELİ BAROSU BAŞKANI

AV.MEHMET GÜL

EKLER              :Araç fotoğrafları ve eksper raporu

Eksper raporu için tıklayınız.

Araç Fotoğrafları için tıklayınız.