KOCAELİ BAROSU BAŞKANI AV. BAHAR GÜLTEKİN CANDEMİR “SİLAHLAR SUSSUN, HAYAT SÜRSÜN” KONULU KONFERANSA KONUŞMACI OLARAK KATILDI

02.03.2020 - 2445

Gölcük Rotary Kulübü ve Umut Vakfı iş birliğiyle düzenlenen; Silahsızlanma adına yapılan konferans 1 Mart 2020 Pazar günü Kocaeli Sanayi Odası’nda saat 13.00’da yapıldı. Konferansa konuşmacı olarak; Kocaeli Barosu Başkanı Av.Bahar GÜLTEKİN CANDEMİR, Psikiyatri Doktor Ayhan AKÇAN, bireysel silahla hayatını kaybeden Helin PALANDÖKEN'in babası Nihat PALANDÖKEN, Kocaeli Üniversitesi’nden Doç. Dr. Ali Hakan EVİK ve Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü temsilcisi katıldı.