KOCAELİ BAROSU 37. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

16.10.2022 - 2422
KOCAELİ BAROSU 37. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI
Kocaeli Barosu 37. Olağan Genel Kurulu 15 Ekim 2022 Cumartesi günü Kocaeli Ticaret Odası' nda yapıldı.

Genel Kurul’ da Divan Kurulu Başkanlığı’ na Av. Sertif GÖKÇE, Başkan Yardımcılığı’ na Av. Zeynep Çiğdem CANBAZ, Divan Kurulu Üyeliği’ ne Av. Ezgi YILDIRIM ve Sayın Av. Ahmet BİLGİNTÜRK seçildiler.

Baro Başkanımız Av. Bahar GÜLTEKİN CANDEMİR’ in açılış konuşmasından sonra 2021 - 2022 Dönemi Çalışma Raporu, Mali Raporlar ve Denetleme Kurulu Raporu okundu. Baro Yönetim Kurulu oybirliğiyle ibra edildi.

Genel Kurul’ da diğer gündem maddeleri üzerinde yapılan görüşmeler sonrasında Baro Başkan Adayları Av. Mehmet GÜL ve Av. Aysun TORUN ile Baro Yönetim Kurulu adayları adaylık konuşmalarını yaptılar. Genel Kurul’ umuz dilek ve temenniler bölümünde söz alan meslektaşlarımızın konuşmaları ile tamamlandı.

Kocaeli Barosu Organlarının seçimleri 16 Ekim 2022 Pazar günü Kocaeli Adliyesi’ nde gerçekleştirildi.

Saat: 09.00’ da başlayan oy verme işlemi saat:17.00’ de sona erdi. Oy kullanma hakkı bulunan 2504 meslektaşımızdan 1836 meslektaşımızın katıldığı seçimler sonucunda 1067 oy alan Av. Mehmet GÜL Kocaeli Baro Başkanlığı' na seçildi.