KOCAELİ BAROSU KADIN HAKLARI MERKEZİ KARTEPE BELEDİYE BAŞKANI AV. MUHAMMET MUSTAFA KOCAMAN' I ZİYARET ETTİ

28.06.2019 - 2700
KOCAELİ BAROSU KADIN HAKLARI MERKEZİ  KARTEPE BELEDİYE BAŞKANI AV. MUHAMMET MUSTAFA KOCAMAN' I ZİYARET ETTİ

Kocaeli Barosu Kadın Hakları Merkezi  Kartepe Belediye Başkanı Av. Muhammet Mustafa KOCAMAN' ı ziyaret etti .Ziyarette Kocaeli Barosu Kadın Hakları Merkezi Başkanı Av. Didem TURAN,  Başkan Yardımcısı Av, Merve GÜRKAN TASALI, merkez üyeleri Av. Gülesen MİRKELAM, Av. Damla ÖZEN ARSLAN ve Av Derya TOZOĞLU KARSON  hazır bulundu.

Kartepe Belediye Başkanı Av. Muhammet Mustafa KOCAMAN' a  yeni seçildiği görevde başarı ve iyi dileklerini ileten Kocaeli Barosu Kadın Hakları Merkez Başkanı Av. Didem TURAN Kartepe Belediyesi ile yeni  dönemde  kadının güçlenmesi bilinçlenmesi ve hukuksal sorunlarının  çözüm yolları  konusunda eğitim çalışmaları Kartepe Belediyesi ile ortak çalışmalar yürütülebileceğini iletti.

Ziyaretten ve meslektaşlar ile birarada olmaktan memnuniyetini ifade eden Kartepe Belediye Başkanı Av. Muhammet Mustafa KOCAMAN Kadının toplum ve aile hayatındaki önemine vurgu yaparak mensubu olmaktan gurur duyduğum Kocaeli Barosu ve Kadın Hukuku konusunda değerli çalışmaları gönüllü olarak yürüten siz değerli meslektaşlarımla çalışmak benim için de büyük mutluluk. Ortak projeler için ilk fırsatta teknik ekiplere bir toplantıda biraraya gelip calışmalara başlamalıyız dedi.