KİRALAMA İLANI

14.04.2023 - 2242
KİRALAMA İLANI

KOCAELİ BAROSU’NUN MALİKİ BULUNDUĞU ANKARA KARAYOLU CD. KÖRFEZ MH. NO:111‘DE BULUNAN KOCAELİ PLAZANIN 5.KATINDAKİ OFİSLERİN KİRALANMASI İÇİN

İŞ BU KİRALAMA İLANI ASKIYA ÇIKMIŞTIR.

KİRA İHALESİNE ÇIKAN TAŞINMAZ BİLGİLERİ:Kocaeli İli, İzmit İlçesi, Körfez Mahallesi, Ankara Karayolu Caddesi, 1199 Ada, 38 Nolu Parsel üzerinde yer alan 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 Nolu ofisler

GAYRİMENKULÜ TANITICI BİLGİLER              :Taşınmazlar Kocaeli İli, İzmit İlçesi, Körfez Mahallesi, Ankara Karayolu Caddesi, No: 111/62 posta adresinde konumludurlar. Taşınmaza ulaşım tarif olarak; D100 Karayolu üzerinde İstanbul istikametinde devam ederken Real AVM geçilir ve 530m sonra sağ çıkıştan girilerek 390m sonra tekrar sağa dönülür. 140m sonra tam sağa dönülür ve ilk soldan girilir. Ardından sağa dönülür ve sağ kolda taşınmazların yer aldığı binaya ulaşım sağlanmış olunur. Taşınmaz kuş uçuşu yaklaşık olarak; Kocaeli Valiliğine 330m, Dolphin AVM ye 180m, Kocaeli Adalet Sarayına 200m, D100 Karayoluna 70m, Kocaeli Devlet Hastanesine 500m mesafede, yeni yapılmakta olan Milli İrade Meydanına 100m konumludur. Taşınmaz 14 bağımsız bölümden oluşmakta olup, içinde tuvalet ve mutfak bulunmaktadır.

İHALE TARİHİ  VE YERİ                                   :Kiralama ihalesi 02/05/2023 tarihinde saat 10.00’da başlayıp aynı gün saat 12.00’de son bulacaktır. İhale kiralamaya konu taşınmaz içinde bulunan Av.Umut GÜMÜŞ toplantı salonunda yapılacaktır.  (Ankara Karayolu Cd. Körfez Mh. Kocaeli Plaza No:111 İzmit Kocaeli)

İHALENİN NİTELİĞİ                                        :Taşınmaz kiralama ihalesi kapalı ihale niteliğinde olup; teklifler kapalı zarf içinde sunulacaktır. Nihai takdir ve değerlendirme baro yönetim kuruluna ait olup hiçbir şekilde en yüksek teklifi verene ihale edileceği anlamına gelmez.

TEKLİF ZARFININ İÇİNDE BULUNACAKLAR   :Teklif belgesi, gerçek kişi ise nüfus cüzdan fotokopisi, adli sicil kaydı, tüzel kişi ise vergi levhası, imza sirkülesi

TEKLİF ALT SINIRI                                           :Taşınmaz kiralama ihalesi alt teklifi, aylık 50.500,00 TL. net kira bedeli olup; aylık kira bedeline yıllık TÜFE oranında artış uygulanacaktır.

KİRALAMA ŞEKLİ VE SÜRESİ                          : Kiralanacak taşınmazlar ayrı ayrı değil, bütün olarak  kiralanacaktır. İhaleye konu ofislerin kiralama süresi beş yıldır.

DEPOZİTO                                                      :İhaleye konu kiralama sözleşmesine istinaden ihale alıcısı tarafından iki aylık kira bedeli kadar depozito verilmesi taahhüt edilecektir.

NOT     :Yukarıda şartları belirtilen teklifinizin ihale tarihine kadar Kocaeli Barosu İdari Binasında (Kozluk Mh. Ruşen Hakkı Cd. No:12 İzmit Kocaeli) baro müdürüne veya ihale gününde ihale komisyonuna teslim edilmesi bilgilerinize sunulur.

KOCAELİ BAROSU