GENÇ AVUKATLAR MECLİSİ 6. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

11.09.2021 - 2494
GENÇ AVUKATLAR MECLİSİ 6. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI
Genç Avukatlar Meclisi 6. Olağan Genel Kurulu, 11 Eylül 2021  tarihinde Kocaeli Barosu Av.Umut Gümüş Eğitim Salonu'nda yapıldı.
 
Genç Avukatlar Meclisi Genel Kurulu’nda Başkanlık Divanı, Divan Başkanı Av. Anıl GÜLSARAN Divan Katipleri Av. Özlem FEYZİOĞLU TOKSÖZ ve Av. ASENA YILDIRIM' dan teşekkül etti.
 
Genel Kurulu da konuşma yapan Kocaeli Barosu Başkanı Av.Bahar GÜLTEKİN CANDEMİR, aday olan genç meslektaşlara başarı dileğinde bulundu.
 
Konuşmaların ardından başkanlık ve meclis organlarının seçimi Kocaeli Adliyesinde yapıldı.
 
Seçim sonuçlarına göre Av. Mert UZUNER Genç Avukatlar Meclisi’ nin yeni başkanı oldu.
 
Genç Avukatlar Meclisi Yürütme Kurulu Üyeliklerine, Av. Buse BAŞ, Av. Okan AKTEPE, Av. Ezgi TOMRUK, Av. Ayşe YAMAN, Av. İbrahim Eşref ÇOLAK, Av. Bahattin DİLBER, Av. Sedanur TURAL, Av. Resul ULUDAĞ, Av. Merve ÇALIŞIR ve Av. Nagihan KAYMAK seçildiler.
 
Genç Avukatlar Meclisi Denetleme Kurulu Üyeliklerineyse, Av. Necati Enes KIZILKAYA,  Av. Tayyip AKGÜN ve Av. Tugay ÖSTÜRK seçildiler.
 
Göstermiş oldukları ilgi ve sorumluluk nedeniyle, Genel Kurul’a iştirak ederek Baromuzun geleceğine sahip çıkan GENÇ AVUKATLARIMIZA, Genel  Kurul’da başkanlık, yürütme ve denetleme kurullarına aday olan tüm meslektaşlarımıza, teşekkür eder, yeni seçilen meslektaşlarımıza başarılar dileriz.