BARO BAŞKANIMIZ AV. BAHAR GÜLTEKİN CANDEMİR İZMİT'İN KURTULUŞUNUN 98. YILI SEBEBİYLE DÜZENLENEN ANMA TÖRENİNE KATILDI

28.06.2019 - 1454
BARO BAŞKANIMIZ AV. BAHAR  GÜLTEKİN CANDEMİR İZMİT'İN KURTULUŞUNUN 98. YILI SEBEBİYLE DÜZENLENEN ANMA TÖRENİNE KATILDI

28 Haziran 1921 İzmit’in kurtuluşunun 98.yılı sebebiyle anma törenleri düzenlendi. Baro Başkanımız Av.Bahar GÜLTEKİN CANDEMİR’in de katıldığı törende, Milli Mücadelemizin Önderi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için gerçekleştirilen saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması akabinde İzmit Kültür tepesine çelenk konuldu.

Kocaeli Barosu olarak, Milli Mücadelemizin Önderi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere namı tüm Ülkeye yayılmış Yahya Kaptan, Kara Fatma, İpsiz Recep ile daha nice kurtuluş kahramanımızı rahmet ve minnetle anıyoruz. İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 98 .yılı kutlu olsun.