25 KASIM KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE GÜNÜ RESİM SERGİSİ VE “KANUNLARIMIZDA KADIN HAKLARI, KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELEDE HAK ARAMA YÖNTEMLERİ” PANELİ YAPILDI

25.11.2019 - 1933

Baromuz, Gölcük Kaymakamlığı ve Gölcük Belediyesi işbirliği ile düzenlenen 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü resim sergisi ile Baromuz avukatlarından Av.Sinem SERTTÜRK ve Av.Hüseyin SEL’in konuşmacı olarak katıldıkları  “Kanunlarımızda Kadın Hakları, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Hak Arama Yöntemleri” paneli 25 Kasım 2019 tarihinde Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde yapıldı.

Etkinliklere Kocaeli Barosu Başkanı Av.Bahar GÜLTEKİN CANDEMİR, Gölcük Kaymakamı Cengiz KARABULUT ve Gölcük Belediye Başkanı Av.Ali Yıldırım SEZER katıldılar.