KOCAELİ BAROSU 38.OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

15.10.2024 - 808
KOCAELİ BAROSU 38.OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

Kocaeli Barosu 38. Olağan Genel Kurulu 12 Ekim 2024 Cumartesi günü Kocaeli Ticaret Odası' nda yapıldı.

Genel Kurul’ da Divan Kurulu Başkanlığı’ na Av. Bahar GÜLTEKİN CANDEMİR, Başkan Yardımcılığı’ na Av. Kamuran YILDIRIM, Divan Kurulu Üyeliği’ ne Av. Didem ZENGİN  ve Sayın Av. Salih ŞAHİN seçildiler.

Baro Başkanımız Av. Mehmet GÜL’ ün açılış konuşmasından sonra 2022 - 2024 Dönemi Çalışma Raporu, Mali Raporlar ve Denetleme Kurulu Raporu okundu. Baro Yönetim Kurulu oybirliğiyle ibra edildi.
Kocaeli Barosu Organlarının seçimleri 13 Ekim 2024 Pazar günü Kocaeli Adliyesi’nde gerçekleştirildi.

Saat: 09.00’ da başlayan oy verme işlemi saat:17.00’ de sona erdi. Kocaeli Barosu 38. Olağan Genel Kurulu sonucunda Av.Kadir Caner KARAKADILAR Kocaeli Baro Başkanlığı' na seçildi.
Genel Kurulumuz sonucunda seçilen meslektaşlarımıza başarılar dileriz.