STAJYER AVUKATLAR TANIŞMA TOPLANTISI VE STAJYER AVUKAT TEMSİLCİ SEÇİMİ YAPILDI

29.11.2021 - 2301
STAJYER AVUKATLAR TANIŞMA TOPLANTISI VE STAJYER AVUKAT TEMSİLCİ SEÇİMİ YAPILDI

2021-2022 yılı Stajyer Avukatlarıyla tanışma ve temsilci seçimi toplantısı 26 Kasım 2021 tarihinde Kocaeli Ticaret Odası Burhan Kasım Meclis salonunda yapıldı. Toplantıya Kocaeli Barosu Başkanı Av. Bahar GÜLTEKİN CANDEMİR, yönetim kurulu üyeleri , staj eğitim kurulu üyeleri ve stajyerler avukatlar katıldılar. Kocaeli Barosu Başkanı Av. Bahar GÜLTEKİN CANDEMİR yapmış olduğu açılış konuşmasında Baro hakkında bilgiler verirken aynı zamanda önümüzdeki dönemde başlanacak staj eğitim ders programı ve Avukatlık mesleği ile ilgili bilgiler verdi. Staj Eğitim Kurulu Koordinatörü Av. Özden SÖNMEZ DOBUR ve Staj Eğitim Kurulu Başkanı  Av. Şener ÇALIK’ ın konuşmalarından sonra Stajyer Avukat temsilci seçimine geçildi. Yapılan seçim sonucunda Stj.Av.Yusuf  Ziya SOLAK başkan, Stj.Av.Ayşegül BİLGİNTÜRK, ve Stj. Av. Ece Aleyna ÖZEN' de temsilci yardımcısı seçildiler.