STAJYER AVUKATLAR TANIŞMA TOPLANTISI VE STAJYER AVUKAT TEMSİLCİ SEÇİMİ YAPILDI

06.12.2019 - 3653
STAJYER AVUKATLAR TANIŞMA TOPLANTISI VE STAJYER AVUKAT TEMSİLCİ SEÇİMİ YAPILDI

2019-2020 yılı Stajyer Avukatlarıyla tanışma ve temsilci seçimi toplantısı 06 Aralık 2019 tarihinde Kocaeli Ticaret Odası Burhan Kasım Meclis salonunda yapıldı. Toplantıya Kocaeli Barosu Başkanı Av. Bahar GÜLTEKİN CANDEMİR, yönetim kurulu üyeleri , staj eğitim kurulu üyeleri ve stajyerler avukatlar katıldılar. Kocaeli Barosu Başkanı Av. Bahar GÜLTEKİN CANDEMİR yapmış olduğu açılış konuşmasında Baro hakkında bilgiler verirken aynı zamanda önümüzdeki dönemde başlanacak staj eğitim ders programı ve Avukatlık mesleği ile ilgili bilgiler verdi. Staj Eğitim Kurulu Koordinatörü Av. Birol ÖZYÜREK, Staj Eğitim Kurulu Başkanı  Av. Şener ÇALIK, Avukat Hakları Merkezi Başkanı Av. Çiğdem EREN, Genç Avukatlar Meclisi Başkanı Av. Ünal Utku TOKSÖZ ve 2018 dönemi Stajyer Avukat Temsilcisi Av. Öner UĞURLU'nun  konuşmalarından sonra Stajyer Avukat temsilci seçimine geçildi. Yapılan seçim sonucunda Stj.Av.Resul ULUDAĞ başkan, Stj.Av.Kazım İsmail KAZDAL, Stj Av. Elif PEKGÖZ, Stj. Av. Asena YILDIRIM ve Stj. Av. Safiye YEGİN' de temsilci yardımcısı seçildiler.