BARO DİSİPLİN KURULLARI TOPLANTISI VE BURSA BAROSU GENÇ OFİS PROJESİNİN AÇILIŞI YAPILDI

19.10.2019 - 2083

19 Ekim 2019 tarihinde, Bursa Barosu ev sahipliğinde gerçekleştirilen Baro Disiplin Kurulları toplantısına Kocaeli Barosu Başkanı Av.Bahar GÜLTEKİN CANDEMİR, Disiplin Kurulu Başkanı Av.Nalan ÖRENGÜL ve kurul üyelerimiz katıldı.

Ayrıca Baro Başkanımız Av.Bahar GÜLTEKİN CANDEMİR, Bursa,Düzce,Balıkesir, Kırklareli, Isparta, Kayseri, İzmir, Eskişehir,Yalova, Siirt Baro Başkanları ve TBB.Yönetim Kurulu üyesi Av.Asude ŞENOL ile birlikte Bursa Barosu Başkanlığı tarafından genç avukatların kullanımı için hazırlanan “Genç Ofis” projesinin  açılışına katılım sağladılar.